Atje Klein Langenhorst - Bremer || Nienke Jansen - Pieper || Mirja Strijker - Oosterhuis

Welkom in onze praktijk!

Onze verloskundigenmaatschap bestaat uit vijf verloskundigen. Alle vijf houden wij spreekuren, begeleiden bevallingen en doen kraamvisites. Voorafgaand aan de bevalling proberen wij ervoor te zorgen dat je met ons allemaal een keer kennis hebt kunnen maken op het spreekuur.

Als je het prettiger vindt, kun je er ook voor kiezen om maximaal twee à drie verloskundigen te zien tijdens je zwangerschap. Dit kun je te allen tijde bij ons aangeven.

Wanneer je kiest voor Centering Pregnancy (groepsbijeenkomsten) begeleidt een vaste verloskundige jouw groep.

Als de bevalling zich aandient komt de verloskundige die op dat moment dienst heeft. Om in onze regio veilige verloskundige zorg te kunnen verlenen staat er naast de eerste dienstdoende altijd een tweede dienstdoende op wacht voor wanneer de dienstdoende verloskundige buiten onze regio is (bijvoorbeeld een bevalling begeleidt in een ziekenhuis buiten Hoogeveen).

Om ons hierbij te ondersteunen en bij vakanties, ziekte of nascholingen, zijn er ook 2 vaste waarneemsters verbonden aan onze praktijk (kijk voor meer informatie hierover op onze website).

Er zijn in onze praktijk een aantal assistentes werkzaam. Je kan een van hen treffen tijdens de intake, zij beantwoorden telefoontjes en emails en ze verrichten achter de schermen administratief werk voor ons, zodat wij meer tijd voor de zwangeren zelf hebben.

Als praktijk hechten wij veel waarde aan het opleiden van toekomstige verloskundigen. Daarom loopt er af en toe een verloskundige in opleiding stage in onze praktijk. Dit wordt dan vermeld in de wachtkamer, op onze website en op social media.