Atje Klein Langenhorst - Bremer || Nienke Jansen - Pieper || Mirja Strijker - Oosterhuis

Atje Klein Langenhorst – Bremer

Sinds 2001 ben ik werkzaam als verloskundige, na een paar maanden waarnemen kwam ik in Hoogeveen terecht en ben sindsdien niet meer weggegaan! Oorspronkelijk kom ik uit Friesland.
In 2002 ben ik getrouwd met Albert Jan en we hebben vier kinderen, Roosmarijn, Marieke, Thijmen en Jeroen.

Naast mijn full-time baan en onze kinderen blijft er natuurlijk weinig tijd over voor andere dingen, maar op dinsdagavond zing ik in gospelgroep ‘Rejoice’ wat ik erg leuk vind om te doen!
Zwangerschap is niet alleen maar een medisch gebeuren. Zwanger zijn en moeder worden heeft ook alles te maken met je persoonlijke en je sociale situatie, en wat je al hebt meegemaakt. Ik zie het dan ook als een uitdaging om de zwangere goed te coachen, zodat je met vertrouwen de bevalling tegemoet kan zien!
Ik vind het heel bijzonder om het (prille) begin van het leven door middel van echoscopie te kunnen waarnemen, en van de trotse reactie van de ouders op hun kindje wordt ik elke keer weer helemaal enthousiast! In 2013 heb ik mijn diploma gehaald voor het maken van de twintig weken echo en de nekplooimeting. Bij ons in de praktijk wordt deze echo dus gemaakt door je eigen verloskundige!
Binnen de praktijk heb ik het erg naar mijn zin en bevalt de samenwerking met mijn collega’s prima.
We gaan samen voor een goede begeleiding van het proces van zwangerschap naar ouderschap en ik hoop je dan ook snel een keer tegen te komen!