Atje Klein Langenhorst - Bremer || Nienke Jansen - Pieper || Mirja Strijker - Oosterhuis

Verloskundigen

Onze praktijk bestaat uit vijf verloskundigen. Wij doen allen spreekuren, bevallingen en kraamvisites. Voor de bevalling proberen wij ervoor te zorgen dat je ons allemaal hebt gezien op het spreekuur. Je kunt er ook voor kiezen om twee of drie verloskundigen te zien tijdens de zwangerschap. Als de bevalling zich aankondigt komt de verloskundige die op dat moment dienst heeft.

Als de bevalling zich aandient komt de verloskundige die op dat moment dienst heeft. Om in onze regio veilige verloskundige zorg te kunnen verlenen staat er naast de eerste dienstdoende altijd een tweede dienstdoende op wacht voor wanneer de dienstdoende verloskundige buiten onze regio is (bijvoorbeeld een bevalling begeleidt in een ziekenhuis buiten Hoogeveen).

Om ons hierbij te ondersteunen en bij vakanties, ziekte of nascholingen, zijn er ook twee vaste waarneemsters verbonden aan onze praktijk (kijk voor meer informatie hierover op onze website).

Tijdens de intake tref je een van onze assistentes: Bernadette, Trudy en Willeke geven voorlichting bij de eerste controle. Daarnaast ondersteunen onze praktijkassistentes Esther en Kim ons tijdens het (telefonisch) spreekuur en verricht zij administratief werk. Hierdoor hebben wij als verloskundige meer tijd voor de zwangere.

Als praktijk hechten wij veel waarde aan het opleiden van toekomstige verloskundigen. Daarom loopt er af en toe een verloskundige in opleiding stage in onze praktijk. Dit wordt dan vermeld in de wachtkamer, op onze website en op social media.

Het spreekt voor zich dat je met al je vragen bij ons terecht kunt. Dat geldt ook voor jouw wensen ten aanzien van de bevalling.

Graag stellen wij ons even aan je voor!