Atje Klein Langenhorst - Bremer || Nienke Jansen - Pieper || Mirja Strijker - Oosterhuis

Mirja Strijker – Oosterhuis

Van jongs af aan heeft het menselijk lichaam mij al geïntrigeerd, het stond voor mij dus al vroeg vast dat ik later in de medische sector zou gaan werken. In 2005 ben ik mijn opleiding gestart aan de Verloskunde Academie in Groningen.

In 2009 zijn mijn man en ik ouders geworden van een zoon. Een aantal jaren na zijn geboorte heb ik mijn studie weer opgepakt en ben ik in juli 2013 afgestudeerd. Sinds oktober 2013 werk ik bij Verloskundigenpraktijk Hoogeveen en ben sinds 2015 in de maatschap gekomen. De afgelopen jaren heb tevens de opleidingen tot echoscopiste en versiekundige voltooid. De combinatie van mijn werk en het ondernemerschap biedt veel uitdaging. De veelzijdigheid van de verloskunde zorgt ervoor dat geen dag hetzelfde is en dat is juist wat mij aanspreekt.

Jullie kunnen mij treffen tijdens het spreekuur, de bevalling of in het kraambed.  Geen zwangere is gelijk en elke zwangerschap en bevalling verloopt anders. Het blijft heel speciaal om een bevalling te mogen begeleiden en de verwondering van de ouders te zien na de geboorte van hun kind.